Cocktail hour bij Santa Barbara Beach & Golf Resort

Sunshine Reggae! De zomer barst bijna los en welk drankje past er dan het best bij zon, zee en strand? Dat is uiteraard de cocktail!

Op Curaçao is het iedere dag zomer en bij Santa Barbara Beach & Golf Resort kun je genieten van de lekkerste cocktails van het eiland. Restaurant SHORE is de ultieme diner locatie aan zee met een uitgebreide cocktail kaart. Laat je iedere dag opnieuw verrassen door J.A, één van de bekendste cocktailshakers op het eiland. Het is tenslotte vakantie, cheers!

image008

Elke dag een nieuwe smaak

‘Hemingway Daiquiri’, ‘Blue Lagoon’ of een ‘Mojito of the Day’? Het zijn slechts enkele cocktails die op de kaart van Restaurant SHORE staan. Niet alleen bij aankomst op het resort worden gasten verwelkomd met een heerlijke cocktail; tijdens het gehele verblijf genieten zij van de lekkerste cocktails bij SHORE. Of je nu van sweet & sour of van een wat sterkere cocktail houdt, in alle kleuren, smaken en maten zijn de drankjes te bestellen. J.A is één van de bekendste cocktailshakers op het eiland en maakt met veel passie en plezier de meest smakelijke cocktails. Iedere dag is er een ‘Special Cocktail of the Day’ en wordt er een speciale twist gegeven aan de bekende en populaire Mojito met een ‘Flavor of the Day’ ingrediënt. Op zaterdagavond is het feest! Dan is er tussen 18:00 en 19:00 uur‘Happy Cocktail of the Day Hour’! De speciale cocktail is dan voor de helft van de prijs.
 

 

Smullen bij SHORE

Restaurant SHORE is de perfecte locatie om te genieten van het ultieme Curaçao gevoel met uitzicht over de Caribische zee. Naast de overheerlijke cocktails staat restaurant SHORE bekend als grill restaurant in Amerikaanse stijl. Een chique burger bar waar zowel lunch als diner wordt geserveerd. Eet er verse Caribbean Grilled Mahi Mahi, ga voor een good old Ceasar Salad of zet je tanden in een homemade Oreo Cheesecake. De inrichting is modern en eigentijds en ligt direct aan de Old Quarry Golf Course van het resort.

Comments are closed.