Turkish Airlines blijft sponsor ‘World Archery’ tot en met 2015

Turkish Airlines, de officiële luchtvaartmaatschappij van ‘World Archery’, heeft aangekondigd met een twee jarige verlenging sponsor te blijven van de organisatie en internationale evenementen. Deze samenwerking zal daarmee tot en met het einde van het 2015 seizoen blijven bestaan.

world-archery-turkish-airlines

Officiële luchtvaartmaatschappij

Turkish Airlines werd de officiële luchtvaartmaatschappij van ‘World Archery’ met de lancering van de ‘Archery World Cup’ in 2006. De luchtvaartmaatschappij uit Turkije heeft de huidige Olympische sport altijd ondersteund en zal daarom exclusiviteit behouden tijdens deze verlenging.

 

 
Speciaal voor deze vernieuwing is een certificaat uitgegeven voor 12kg extra bagage voor boogschietapparatuur. Het certificaat is beschikbaar voor alle atleten, medewerkers en andere officiële reizigers naar ‘World Archery’ evenementen en is verkrijgbaar op de website van de organisatie.

Boogschieten op tv

Boogschieten wordt nu regelmatig uitgezonden op tv-zenders over de hele wereld, biedt één van de beste live event ervaringen op het Olympische programma en krijgt aanzienlijke aandacht in de pers. De eerste ‘Archery World Cup’ werd in Antalya gehouden en zowel Turkije als Turkish Airlines hebben sindsdien een bijzondere band met de sport.

We zijn Turkish Airlines erg dankbaar voor hun niet aflatende steun voor niet alleen onze genootschap, maar ook onze atleten, officials en medewerkers die wereldwijd reizen naar evenementen. Turkish Airlines is de beste luchtvaartmaatschappij in Europa – en een luchtvaartmaatschappij die geeft om haar passagiers en uitmuntendheid in de luchtvaart en in sport.

Aldus ‘World Archery’ voorzitter prof. dr. Ugur Erdener.

Comments are closed.