Julia de Muis is jarig!

Op zaterdag 14 juni is het groot feest in de Julianatoren, want Julia de Muis, het vriendinnetje van Jul de Muis, viert haar verjaardag! Speciaal voor deze dag zal Geert Hoes twee feestelijke verjaardagshows presenteren, met de Jarige Julia en haar vriendje Jul in de hoofdrol.

Angelina Ballerina

Angelina Ballerina komt ook en geeft 2 dansshows in Apeldoorn. Buiten de verjaardagshow met Geert Hoes en het gebruikelijke parkentertainment, zullen er gedurende de hele dag speciale dansshows worden uitgevoerd met het populaire tv-karakter Angelina Ballerina. Tijdens deze interactieve voorstellingen leren Angelina en haar goede vriendin Robin de kinderen een aantal vrolijke dansjes.

 

 

Na de show gaat Angelina graag met alle kinderen op de foto in Apeldoorn. De shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Kijk voor alle informatie over Julia’s Verjaardag op de website.

Comments are closed.