Nieuwe mijlpaal: Las Vegas Arena

Las Vegas Arena Company, eigendom van AEG en MGM Resorts International (NYSE:MGM) heeft aangekondigd een wereldklasse, particulier gefinancierde Arena te bouwen. De investering bedraagt USD 375.000.000 en de staat voor in het voorjaar van 2016 gepland. De ligging van de Arena is ten westen van de Las Vegas Strip, tussen New York – New York en Monte Carlo Resorts. De Arena zal 20.000 zitplaatsen aanbieden voor onder andere sportevenementen en entertainmentshows.

las vegas arena

We zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat Las Vegas haar titel als entertainment hoofdstad van de wereld behoudt. De aanwezigheid van deze wereldklasse Arena, die nieuwe evenementen zal aantrekken en de reeds bestaande shows zal doen groeien, is een integraal onderdeel van onze strategie. Geen enkele andere bestemming kan zoveel energie en opwinding garanderen als Las Vegas.

Aldus Mürren, Voorzitter & CEO MGM Resorts International.
 

 
Naar verwachting zal de Arena jaarlijks meer dan 100 evenementen hosten. De premium kleedkamers, aanwezige faciliteiten en innovatieve podia zullen ervoor zorgen dat de grootste sterren en grootste shows naar Las Vegas komen. Toonaangevende architect Populous heeft de Arena zodanig ontworpen, dat de locatie voldoet aan de duurzame normen van de US Green Building Council voor LEED ® Gold certificering. De Arena wordt voorzien van 50 luxe suites, meer dan 24 privé balkons en diverse speciaal ontworpen exclusieve hospitality pakketten. De Arena zal symbool staan voor een uit de recessie-klimmende, gezondere en levendige stad.

Comments are closed.