Steeds meer vakantiegangers beginnen reis in Nederland met huurauto

Vakantiegangers starten hun vakantie naar de zon steeds vaker met een huurauto in Nederland. Autoverhuurservice lejebil.com signaleert deze trend aan de hand van boekingscijfers voor grotere automodellen in eigen land komende zomer.

Huur je auto op Schiphol

Huur je auto op Schiphol

De stijging in boekingen komt overeen met de groeiende toegankelijkheid van comfortabele huurauto’s voor lage tarieven. Zo zijn autohuurders voor een van de ruimere modellen slechts 250 euro kwijt in de maand juli. Deze huurauto’s met voordelige tarieven zijn erg in trek bij gezinnen en jongeren. Met de onbeperkte kilometer regeling kunnen deze vakantiegangers in alle vrijheid genieten van een aangename autovakantie.

Meer ruimte, meer vrijheid, meer plezier

De ruime auto’s maken het voor grotere reisgezelschappen makkelijk om met de auto op vakantie te gaan. Families maken gebruik van de extra ruimte om alle kampeerspullen mee te nemen. Ook voor jongeren en vakantiegangers uit de randstad bieden de grote modellen veel mogelijkheden. Online manager Alexandra Ochsendorf vertelt:

Het aantal Nederlanders in bezit van een auto is in grote steden aanzienlijk afgenomen. Door de opkomst van elektrische auto’s en diensten als car-sharing en green wheels is het ook voor komende generaties niet aantrekkelijk om zelf een auto te kopen. Autoverhuur is een voordelig alternatief voor langere uitstapjes. Vakantiegangers halen de auto op bij Schiphol en genieten daarna van ultieme vrijheid met onbeperkte kilometers.

Het huren van een auto wordt steeds makkelijker en steeds meer mensen genieten van de flexibele manier van reizen op bestemmingen als Dordogne, Provence en Normandië.
 

 

Beste huurauto deals

lejebil.com is een nieuwe speler op de autoverhuurmarkt en introduceert een revolutionair betaalsysteem. De vakantieganger betaalt bij lejebil.com een klein bedrag vooraf via iDeal, creditcard of Paypal en de rest in lokale valuta bij het ophalen van de auto. Reizigers genieten zo van de laagste all-inclusive tarieven, zonder verborgen kosten. Door samen te werken met ‘s werelds grootste autoverhuurders Alamo en Enterprise, heeft lejebil.com toegang tot een enorm netwerk van populaire bestemmingen. Het aanbod reikt van verre bestemmingen in de Verenigde Staten tot vertrouwde destinaties in Europa als Nice, Rome en Madrid.

Comments are closed.