Prinse(sse)ndagen op Het Loo

Op de laatste twee dinsdagen van juli èn de eerste twee van augustus is het op Paleis Het Loo weer ‘Prinsen- en Prinsessendag’. Kom verkleed naar Het Loo, laat je schminken als prins of prinses en neem plaats op een Koninklijke troon. Dit jaar zijn er nieuwe activiteiten!

Tijdens de Prinsessendag

Tijdens deze dinsdagen staan de jonge museumbezoekertjes centraal, worden geschminkt, versieren hun eigen kroon, kunnen een speurtocht volgen en een poppentheatervoorstelling bijwonen. Ook dit jaar zijn de grondleggers van het paleis, koning Willem en koningin Mary erbij voor een praatje of foto. Nieuw op het Stallenplein is de ‘prinselijke’ skelterbaan en een speeltuin. De skelters zijn gemaakt naar origineel ontwerp van de trapauto van de kleine prins Willem-Alexander, destijds gemaakt door zijn vader. De speeltuin is speciaal voor Paleis Het Loo in Apeldoorn ontworpen en enig in zijn soort. In het kader van de tentoonstelling ‘Grace Kelly, prinses en stijlicoon’ wordt er een haar- en nagelworkshop gegeven.
 

 
Voor deze extra activiteiten wordt een supplement van € 1,50 p.p. gevraagd (i.c.m. een geldig entreebewijs). Ook is het mogelijk een ritje in een koets te maken (€ 1,00) of een kinderaudiotour (€ 3,00; vanaf 8 jr.) door het paleis te volgen. Voor een bezoek aan de Grace Kelly tentoonstelling geldt een toeslag van € 3,00 p.p. (vanaf 4 jaar). Voor alle kinderen is er een klein cadeautje. Verkleed komen mag, maar hoeft niet! Aanmelding deelname niet nodig. Deelname Prinsen- en Prinsessendag: € 1,50 per kind extra op de reguliere entreeprijs voor kinderen.

Comments are closed.