Hilton Rotterdam doet mee aan het grootste wereldwijde carrière-event van Hilton Worldwide

Careers@Hilton Live nodigt werkzoekenden uit de hele wereld uit om de vele beschikbare carrièremogelijkheden in de dynamische horecasector te ontdekken.

hilton-rotterdam

Hilton in Rotterdam doet mee aan Careers@Hilton Live: Youth in Hospitality Month, het grootste carrière-evenement van Hilton Worldwide voor jonge mensen waar de vele beschikbare mogelijkheden in de horeca onder de aandacht worden gebracht. Gedurende de hele maand mei organiseren de hotels en kantoren van Hilton Worldwide over de hele wereld honderden events om werkzoekenden, waaronder jonge mensen, te informeren over beschikbare uitdagende horecacarrières.

Careers@Hilton Live: Youth in Hospitality-events zijn een unieke kans voor Hilton Worldwide teamleden om jonge mensen te inspireren en te informeren over carrières in de horeca en om hen te ondersteunen bij de vaardigheden die van groot belang zijn om op de arbeidsmarkt en daarbuiten succesvol te zijn. Deelnemers slaan de handen ineen met Hilton Worldwide teamleden voor events zoals cv-clinics, speed-networking voor je carrière en presentaties van teamleden over hun eigen carrières.
 

 
Op donderdag 15 mei organiseerde Hilton Rotterdam de “College Tour”. Via Traverse en het jongerenloket werden verschillende jongeren uitgenodigd. Tijdens dit evenement vertelde General Manager Jan Rutgers en andere teamleden van het hotel in een talkshow setting over het werken bij Hilton. Het publiek kreeg uitgebreid de kans om vragen te stellen en de middag werd afgesloten met een rondleiding door het hotel.

Jan Rutgers, General Manager Hilton Rotterdam:

Jonge mensen staan nog steeds voor uitdagende carrièreperspectieven. Het is nu dus belangrijker dan ooit dat jongeren informatie en advies krijgen over de beschikbare mogelijkheden en over de vaardigheden en eigenschappen die ze nodig hebben zodra ze met hun loopbaan starten.

Comments are closed.