On Location Tours presenteert een TV & Film Tour in Boston

Gasten kunnen nu genieten van American Hustle, The Heat en R.I.P.D. op de Boston TV & Movie Sites tour. Van Juni – September zullen er dagelijks om 11 uur s’ ochtends tours vertrekken vanuit het Boston Common.

Voor film liefhebbende toeristen die op zoek zijn naar een andere manier van reizen, zou het gebruik maken van Boston’s nieuwe ‘Hollywoods East’ status hun pas kunnen zijn om achter de schermen een kijk te nemen naar de celebrities en de productie van TV shows en films.


Om het 15 jarig bestaan te vieren, geeft On Location Tours óf een tour 3 uur durende bustour óf een Movie Mile walking tour van anderhalf uur lang weg. Beide tours zijn uniek en zullen gegarandeerd een onvergetelijke ervaring zijn.

Boston is de locatie waar vele bekende films zijn opgenomen zoals American Hustle, The Heat, TED, Cheers, Boston Legal, The Departed, The Town en de net uitgekomen Sex Tape. De Boston tour geeft gasten de mogelijkheid om de lights, camera and action! van de bovengenoemde films daadwerkelijk te ervaren. Lees over de feitjes die niet veel mensen weten en herleef de beroemdste scenes, On Location tours heeft het allemaal!

Met nieuwe films die dagelijks worden opgenomen – Tumbledown, Odyssey, Business or Pleasure en The Forger om er een paar te noemen – krijgen reizigers die een On Location tour de kans om in de voetsporen van hun favoriete acteurs te treden terwijl ze een tour achter de schermen krijgen van de rijke filmgeschiedenis in Boston, Massachusetts.


De tours worden gegeven door lokale acteurs of actrices die exclusieve informatie kunnen geven over de filmindustrie. De Boston TV & Movie Sites tour gaat het hele jaar door en de Boston Movie Mile is van April tot Oktober. Ga naar de website voor meer informatie en alle schema’s. Naast tv & film tours in Boston heeft On Location Tours een groot aanbod in New York City. Bekijk de bezienswaardigheden in New York City hier.

Comments are closed.