Massachusetts

Een reis door Massachusetts is een feest van herkenning. Dit is het land van de beroemdste politici, de oudste families, de heksenjachten, de beste universiteiten, de prachtigste eilanden. Heb je echt geen idee? Vooruit dan: De Kennedy’s, Salem, Harvard, Cape Cod, Martha’s Vineyard. En in het midden de heerlijke stad Boston met de beroemde haven waar de Amerikaanse revolutie begon toen kolonisten in opstand kwamen tegen de accijnsheffing op thee, en een hele lading in zee gooiden: The Boston Tea Party.

boston-massachusetts

Boston skyline, Massachusetts

De Bay State, zoals Massachusetts ook wel genoemd wordt, loopt van de Berkshire Hills in het westen tot aan de Atlantische Oceaan, als een riem over New England. Het is een vrij kleine staat met grote klimaatverschillen en zo is eigenlijk ook het landschap van deze diverse staat. Van alle New England staten is nergens de natuur en historie zo gevarieerd als in Massachusetts. Van heksenjachten tot wijnproeverijen en van raften tot zeehondjes spotten, deze staat heeft werkelijk waar alles wat je verwacht van een vakantie in Amerika.

CityPASS kortingskaart voor Boston

Met de CityPASS kortingskaart krijg je korting in Boston op vele musea, attracties en zoo’s. De korting voor je entreebewijs kan soms oplopen tot 50%! Zorg dus dat je vooraf de CityPASS koopt via Verkeersbureaus. Vaak krijg je ook voorrang bij de ingang van de attracties of dierentuin. Je hoeft hierdoor niet in de rij te staan. De Citypass vertegenwoordigt een bedrag van $93,95 en kost slechts $51 voor een volwassene en $36 voor een kind (3-11 jaar).

Bestel je CityPASS korting voucher voor Boston op www.cityPASS.com

korting met de CityPASS

 

De CityPASS is geldig bij onderstaande deelnemers in Boston:

  • New England Aquarium
  • Museum of Science
  • Skywalk Observatory in het Prudential Center
  • Museum of Fine Arts
  • Harvard Museum of Natural History of RevolutionaryBoston® in Old State House

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Bekijk het verkeersbureau van Massachusetts.