‘Sky Illusion’ slaapcollectie voor Turkish Airlines

‘Sky Illusion’ slaapcollectie is de nieuwste innovatie ontwikkeld door Turkish Airlines. De airline wilt het thuiscomfort hoog in de wolken aanbieden aan haar Business Class passagiers, gedurende langeafstandsvluchten. ‘Sky Illusion´ slaapcollectie is speciaal ontworpen voor Turkish Airlines business class, onder de naam Taç Wondefly.

4

De ‘Sky Illusion’ slaapset is ontworpen door de succesvolle samenwerking van Turkisch Airlines en Zorlu Textiles Group. Hiermee bieden zij comfort aan de passagiers zodat ze kunnen genieten van een perfecte nachtrust. De slaapset is opgezet als een aanvullend onderdeel van de reis.

De collectie wordt gepresenteerd in ‘Bohça –bundle-‘ verpakkingen. ‘Bohça –bundel-‘ wordt al eeuwenlang gebruikt als een onderdeel voor de gastvrijheid in de Turkse samenleving maar ook als onveranderlijk element van de cultuur in Turkije.

‘Bohça’ bestaat uit een ‘Sleeping Pad’ die volledig is aangepast aan de stoelmaten, een ‘Quilt’ gemaakt van zachte satijnen stof en een ‘Sleeping Pillow’ met de grootte van het standaard slaapkussen. Daarnaast horen een ‘Waist Pillow’ en ‘Slipper’ ook tot de collectie.

 

 

De inhoud van de set wordt geproduceerd met een combinatie van Aloe Vera extracten en zachte stoffen. De Aloe Vera staat bekend om zijn ontspannende werking en de zachte stoffen bieden niet alleen een comfortabele slaapplaats maar wordt ook steeds belangrijker dankzij de ergonomische kenmerken.

De lakens in de collectie zijn vervaardigd met houders om niet uit te glijden in de leren stoelen en de dekens zijn ontworpen om de lichaamstemperatuur te behouden.

Comments are closed.