Voordelig en dichtbij parkeren op Düsseldorf Airport

Om de passagiers op de luchthaven van Düsseldorf vanaf het eerste moment het perfecte vakantiegevoel te geven biedt het vliegveld vanaf komende maandag aantrekkelijke parkeerspecials aan.

Veilig, comfortabel en voordelig parkeren

Het motto is: veilig, comfortabel en voordelig parkeren! Zo verlaagt de luchthaven van Dusseldorf haar prijzen van parkeerplaats P26 blijvend met 20%. De aantrekkelijke aanbieding luidt als volgt: 8 dagen parkeren voor €35,20 en elke vervolg-week voor €14,40. Wilt u voordelig overdekt parkeren in de moderne overdekte parkeergarage P5, dan kunt u gebruik maken van de online zomerspecial: Vakantiegangers kunnen bij online boeken, vanaf maandag, 20% korting krijgen in deze langparkeren-garage. Zo betalen reizigers bijvoorbeeld voor een week slechts €59,20 voor een overdekte parkeerplaats in P5.

20.000 Beschikbare parkeerplaatsen

Uw vakantie begint al bij het parkeren op Düsseldorf Airport. Er zijn in totaal 20.000 beschikbare parkeerplaatsen in diverse segmenten. Daarvan vallen 10.000 parkeerplaatsen onder de blijvend lage parkeer- en langparkeertarieven. ( vanaf €44,- voor maximaal 8 dagen).
 

 
Alle parkeerplaatsen van het vliegveld liggen op loopafstand van de Terminal of te bereiken met de gratis SkyTrain of shuttlebus. Een parkeerplaats is vlot en makkelijk vanuit huis online te boeken of te reserveren

Comments are closed.