Explosieve groei gereserveerde huurauto’s voor zomervakantie Spanje

Steeds meer consumenten zien in dat het op tijd reserveren van een huurauto hen verzekert van de laagste prijs. Autoverhuurservice lejebil.com stelt dit vast naar aanleiding van een verdriedubbeling in boekingen voor Spanje. Door in Nederland een huurauto voorafgaand aan de zomervakantie te reserveren kan de consument kiezen uit het volledige huurauto aanbod met de laagste tarieven. Bij lejebil.com behoudt de consument ook haar flexibiliteit. Zo kan zij met de annuleringsverzekering tot het laatste moment kosteloos annuleren.

In de wijk Raval kun je betaald op straat parkeren

In de wijk Raval kun je betaald op straat parkeren

Zekerheid door vroegboeken

Online manager Alexandra Ochsendorf verklaart de enorme stijging in boekingen:

De toenemende vraag van huurauto’s ver vóór de zomervakantie bevestigt wat eerder onderzoek heeft aangegeven. Namelijk dat steeds meer consumenten een huurauto op bestemming overwegen, maar niet geconfronteerd willen worden met extra kosten. Ons all-inclusive tarief sluit aan bij deze behoefte en zorgt ervoor dat de reiziger zorgeloos van zijn huurauto kan genieten.

Niet alleen naar bestemmingen als Alicante en Barcelona ziet lejebil.com een groei in vroegboekingen, ook buiten Spanje, in Italië en Frankrijk kiezen reigers voor zekerheid.

 

 

Beste huurauto deals

lejebil.com is een nieuwe speler op de autoverhuurmarkt en introduceert een revolutionair betaalsysteem. De vakantieganger betaalt bij lejebil.com een klein bedrag vooraf via iDeal, creditcard of Paypal en de rest in lokale valuta bij het ophalen van de auto. Reizigers genieten zo van de laagste all-inclusive tarieven, zonder verborgen kosten. Door samen te werken met ‘s werelds grootste autoverhuurders Alamo en Enterprise, heeft lejebil.com toegang tot een enorm netwerk van populaire bestemmingen. Het aanbod reikt van verre bestemmingen in de Verenigde Staten tot vertrouwde destinaties in Europa als Nice, Rome en Madrid.

Comments are closed.