Turkish Airlines gaat uitbreiden in Afrika

De 248e bestemming in 106 landen is Oran (Algerije).

Turkish Airlines

Met bestaande diensten naar de hoofdstad Algiers, heeft Turkisch airlines de bestemming Oran toegevoegd aan de lijst van wereldwijde bestemmingen. Oran is de 2e bestemming van Afrika, Algerije. Vanaf nu zijn er retourvluchten mogelijk tussen Istanbul en Oran, 4 keer per week op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Introductie tarieven

Introductie tarieven voor een retourvlucht zijn beschikbaar van Istanbul naar Oran vanaf 299 Euro (inclusief belastingen en toeslagen). Daarnaast is er een speciale aanbieding voor Miles&Smiles leden voor de eerste 6 maanden op de nieuwe bestemming. Voor 25% minder Miles&Smiles, kunnen de leden een ticket of upgrade kopen.

 

 

Oran vluchttijden zoals gepland vanaf 7 Mei:

Vlucht
nummer Dagen Vertrek Aankomst
TK493 Maandag, Woensdag, Vrijdag, Zaterdag IST 12:35 ORN 14:45
TK494 Maandag, Woensdag, Vrijdag, Zaterdag ORN 15:55 IST 21:35

Comments are closed.