Ludieke online actie van luchtvaartmaatschappij Hop!

Luchtvaartmaatschappij Hop! – een dochter van Air France – heeft een nieuwe campagne gelanceerd: #EnVraiCestMieux – oftewel ‘Het is beter in het echt’. Met de huidige moderne communicatiemiddelen is het eenvoudig om met het thuisfront in contact te blijven aan de andere kant van het land. Toch gaat er niks boven het zien van dierbaren in levende lijve. Hop! bedacht hier een ludieke campagne op en bracht koppels en vrienden die in verschillende steden wonen dichter bij elkaar dan zij dachten. Bekijk hier het filmpje met Engelse ondertiteling.

Sinds een jaar opereert Hop! op de Franse markt en vliegt daarvandaan naar in totaal 129 bestemmingen in Frankrijk en andere landen in Europa. Vanaf Amsterdam Schiphol vliegt de carrier naar Straatsburg en Clermont-Ferrand.

 

 

Lionel Guérin, de President-directeur van Hop! stelt:

Deze actie geeft eigenlijk weer wat wij als luchtvaartonderneming doen: mensen verenigen – of dat nu zakelijk of privé is. Er gaat niets boven face-to-face contact.

De campagne werd bedacht in samenwerking met het Frans-Belgische reclamebureau Les Gaulois. De video is in minder dan twee weken al meer dan een miljoen keer bekeken.

Comments are closed.