MSC Cruises start Party Cruise

Koningsdag weer achter de rug, maar nog niet uitgefeest? Zin in hetzelfde gevoel, maar dan op een schip? Dan heeft MSC Cruises precies wat jij nodig hebt: Party Cruises! In samenwerking met muziekzender MTV organiseert de mediterrane cruise rederij deze zomer een serie achtdaagse reizen speciaal voor partypeople.

msc-party-cruise
De zonsondergang tegemoet dansen, clubbing hotspots als Ibiza bezoeken en niet te vergeten nog zo’n 1.500 passagiers die net als jij van feesten houden. De Party Cruises vinden plaats op de MSC Sinfonia, die vanuit Genua vertrekt, en op de MSC Armonia die afvaart uit Venetië. Reizen met een Italiaans tintje dus, zowel aan boord als aan de wal. Daarom noemt MSC ze #navedeigiovani, Italiaans voor jongerencruises. Hoe leuk is dat?

Feest gegarandeerd

De Party Cruises van MSC bieden acht dagen lang niets anders dan feest. Zowel de MSC Sinfonia als de MSC Armonia hebben twee buitenzwembaden die perfect zijn voor poolparties. Tijdens de Party Cruises wordt elke dag een ander evenement georganiseerd, van Fluo Night in de Pasha Club Disco tot een White Party bij (en in) het zwembad. Ook is er een bierfestival, kan het nepbloed uit de kast voor de Thriller Night en dans je tijdens de Revival Night de discosterren van de hemel. Aan boord zijn verder acht bars waar je romantisch met z’n tweeën of juist uitbundig met al je vrienden een drankje kunt drinken. En vergeet ook de theatershows, het casino en de gameroom niet. Feest gegarandeerd, vervelen uitgesloten.

 

 

Partyroutes op de Middellandse Zee

De MSC Sinfonia vertrekt van 2 juni tot en met 15 september elke week met een nieuwe groep feestgangers uit de Italiaanse kustplaats Genua. Daarvandaan cruiset het schip naar chique Cannes, hip Ibiza, door naar eilanden Minorca en Sardinië en terug naar het vaste land bij Salerno en daarvandaan weer naar Genua. De MSC Armonia vaart van 4 juli tot en met 22 augustus een achtdaagse feestroute van Venetië naar Griekenland, Montenegro en Kroatië. Op het programma staan Ancona aan de Adriatische zee, de schattige Griekse eilandjes Santorini en Mykonos, om je daarna te laten feesten in Kotor in Montenegro en bruisend Split in Kroatië. Op de zevende dag cruise je terug voor nog een laatste nacht party aan boord onderweg naar Venetië.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *