Arkefly vliegt vanaf Groningen Airport Eelde naar Antalya

Dinsdag 22 april vertrok de eerste vlucht van Arkefly vanaf Groningen Airport Eelde naar het Turkse Antalya. Tot 31 oktober vliegt Arkefly twee keer per week met een Boeing 737-800 vanaf de regionale luchthaven van Groningen naar deze bestemming.

Het zojuist gelande toestel van ArkeFly op Groningen Airport Eelde, met rechts Hans van de Velde (directeur ArkeFly) en links Marco van de Kreeke (directeur Groningen Airport Eelde)

Het zojuist gelande toestel van ArkeFly op Groningen Airport Eelde, met rechts Hans van de Velde (directeur ArkeFly) en links Marco van de Kreeke (directeur Groningen Airport Eelde)

Steeds meer vakantiegangers vliegen het liefst vanuit de eigen regio in Nederland naar hun vakantiebestemming. Arkefly speelt hierop in door te vliegen vanaf Groningen Airport Eelde. Het is de derde regionale luchthaven waarop de airline vliegt. Arkefly vliegt al op Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport.
 

 

Voordelen voor de reiziger

Vliegen vanuit de regio heeft veel voordelen. De reiziger hoeft minder afstand af te leggen en heeft dus weinig tot geen last van files, wat een flinke dosis stress scheelt. Bovendien kan bij vertrek vanaf een regionale luchthaven goedkoop en dichtbij de vertrekhal geparkeerd worden en zijn de loopafstanden korter. Vanwege de kleinschaligheid gaat de bagageafhandeling ook sneller. Kortom, een ontspannen manier van reizen.

Comments are closed.