Keukenhof genieten in stijl 10 en 11 mei Romantisch weekend

Waan je in de 19e eeuw tussen mensen gekleed in romantische klederdracht. Struin op een romantische markt, haal een picknickmandje en geniet van optredens met klassieke muziek en dans. Romantischer kan het bijna niet.

keukenhof-romantisch-weekend

Scapinoballet, hoeden en klassieke muziek tussen de fleurige bloemenperken op Keukenhof. De Cultuurbrigade organiseert, in navolging van de succesvolle “Dag van de Romantische Muziek” in Rotterdam, op 10 en 11 mei op Keukenhof een romantisch weekend. Op verschillende podia worden beide dagen optredens verzorgd. Het historisch park uit 1857, dat net als het Zocherpark Rotterdam in Engelse landschapsstijl is aangelegd, biedt een geweldige ambiance voor een festival van klassieke muziek. Zocher is de ontwerper van Keukenhof én het Zocherpark Rotterdam. Het Romantisch Weekend op Keukenhof is de spin-off naar de Dag van de Romantische Muziek die dit jaar voor de 28e keer wordt gehouden in Rotterdam.

 

 

Bekijk hier het hele schema van het romantische weekend in de Keukenhof.

Comments are closed.