Uitbreiding routenetwerk bij Turkish Airlines

Met een van ‘s werelds meest uitgebreide routenetwerk vliegt Turkish Airlines al op 106 landen. De luchtvaartmaatschappij voegt hier de 247e bestemming aan toe: Stavropol in Rusland.

Turkish Airlines

Met bestaande diensten naar de hoofdstad Moskou, St. Petersburg, Novosibirsk, Yekaterinburg, Kazan, Rostov-on-Don, Ufa, Sochi en Astrakhan, is Stravopol de 10e bestemming in de Russische Federatie die door Turkish Airlines aangeboden wordt. Retourvluchten tussen Istanboel en Stavropol vertrekken 3 keer per week op dinsdag, vrijdag en zondag.

 

 

Introductie tarieven voor een retourvlucht zijn beschikbaar van Istanboel naar Stavropol vanaf 99 euro (inclusief belastingen en toeslagen). Daarnaast is er een speciale aanbieding voor Miles&Smiles leden voor de eerste 6 maanden op de nieuwe bestemming. Voor 25% minder Miles&Smiles kunnen de leden een ticket of upgrade kopen.

Comments are closed.