Zomerse winter met MSC Cruises

Als het aan MSC Cruises ligt wordt komende winter hoe dan ook zomers. Het aanbod in de nieuwe winterbrochure 2014-2015 is met recht zonnig te noemen. Een Caribische kerst op Guadeloupe, kennis maken met de oosterse cultuur van Oman of overwinteren aan de Middellandse Zee: de Mediterrane cruiserederij maakt het mogelijk.

Zo vaart de MSC Armonia eind november af voor een cruise naar de Canarische eilanden en Marokko, bezoeken MSC Divina en MSC Musica van december tot april het Caribisch gebied en verkent MSC Orchestra rond die tijd het Midden-Oosten. Het aanbod is breed en biedt dankzij de vorig jaar geïntroduceerde prijsstructuur voor ieder budget een vakantie op maat. Een brochure vol zon, voor als-ie hier weer diep achter de wolken duikt.

msc-cruises

Ontelbare cruisemogelijkheden

Twaalf luxe schepen, zeven wereldzeeën en ontelbare cruisemogelijkheden. Wie voor MSC Cruises kiest kan alle kanten op. Naar de Verenigde Arabische Emiraten en Oman bijvoorbeeld, met de MSC Orchestra. Van 13 december tot en met 14 februari maakt ze achtdaagse droomcruises van Dubai naar Abu Dhabi, Khor al Fakkan, Muscat en Khasab. Een ander sprookje speelt zich of op de MSC Fantasia, die van 13 november tot en met 8 april in twaalf dagen de Middellandse Zee verkent, met routes naar de Canarische eilanden of Haifa in Israël. Een achtdaags rondje Méditerranée kan ook, met MSC Splendida, die van 14 december tot en met 12 april van diverse vertrekhavens Frankrijk, Spanje, Italië en Tunesië aandoet. En dan zijn er nog de achtdaagse cruises met MSC Armonia, die de Canarische eilanden van 29 november tot 4 april combineren met mystiek Marokko.
 

 

Betaalbare Caribische droomreizen

Martinique, Guadeloupe, de Bahama’s… Tropischer kan een bestemming toch haast niet zijn? Wie wel oren heeft naar zo’n Caribische droomreis kan komende winter van wit strand naar wit strand varen. MSC Divina cruiset tussen 25 oktober en 28 maart in acht dagen van Miami naar o.a. Jamaica, de Kaaiman eilanden en de Bahama’s, MSC Musica doet van 5 december tot en met 3 april in acht dagen onder andere Martinique, Sint Lucia, Guadeloupe en Sint Maarten aan. Klinkt dat als een droomreis die voor jou niet haalbaar is? MSC maakt elke cruise toegankelijk met haar speciale prijsstructuur, die bestaat uit vier Experiences. Bella is voordelig, Fantastica flexibel, Aurea staat voor ultiem ontspannen en in de MSC Yacht Club is het exclusief genieten. Dat betekent een betaalbare cruise, ook als het Caribisch gebied op je reisverlanglijst staat!

Comments are closed.