Emirates Airline landt in The Dubai Mall

Zijne Hoogheid Sheikh Ahmed bin Saeed Al-Maktoum, Chairman en Chief Executive Emirates Airline & Group, heeft maandag de nieuwste Emirates Official Store en de Emirates A380 Experience officieel geopend in het wereldberoemde winkelcentrum The Dubai Mall.

Sheikh Ahmed cuts the ribbon at Emirates Official Store at The Dubai Mall

The Village

De Emirates A380 Experience bevindt zich in The Village in The Dubai Mall en maakt het voor bezoekers mogelijk een kijkje te nemen in de cockpit van ’s werelds meest moderne toestel. Bezoekers kunnen aan boord van de simulator opstijgen en landen op 12 wereldwijde luchthavens in verschillende weersomstandigheden. Na de opening van de Emirates Aviation Experience in Londen vorig jaar is dit de tweede simulator attractie van Emirates. Bezoekers van de Emirates A380 Experience kunnen een vlucht maken langs de historische binnenstad van Parijs, de prachtige grachten van Amsterdam en spectaculaire skyline van Hong Kong.
 

 

Emirates Official Store

In de nieuwste Emirates Official Store in The Dubai Mall huist het volledige scala aan merchandise; van modelvliegtuigen en kleding tot de Little Travellers collectie en reisaccessoires. Ook is de complete, internationale lijn van voetbalshirts verkrijgbaar van clubs die door Emirates worden gesponsord. De allereerste Emirates Official Store opende in 1996 en sindsdien wordt de Emirates merchandise steeds populairder. De producten worden door klanten gedragen, verzameld en tentoongesteld over de hele wereld.

Comments are closed.