Een reis naar Oregon begint op TV

De televisieserie ‘Jeni and Olly’s West Coast Wine Adventure’ op Travel Channel, is dé manier om de staat Oregon te leren kennen vanuit je eigen stoel. Op 20 april wordt de vierdelige serie uitgezonden, die je meeneemt op culinaire wijnreis langs de Amerikaanse westkust van Oregon naar Californië. De serie is een initiatief van Brand USA in samenwerking met Travel Oregon en Visit California.

Start in Portland

Het avontuur van Jeni Barnette en Olly Smith start in Portland, wat op dit moment een van de meest trendy en fascinerende culinaire steden van Amerika is. Uiteraard bezoeken ze de bekende wijnregio Willamette Valley en ook in het zuiden van Oregon wordt er een wijngaard bezocht. Twee van de vier afleveringen gaan over Oregon. Jeni Barnette is een Engelse actrice, Olly Smith is een bekende wijnauteur, een award winnende wijnexpert en populaire televisiepresentator bij programma’s als Saturday Kitchen van BBC One.

 

 

Uitgezonden in 130 landen

Deze serie wordt in 130 landen uitgezonden in 22 verschillende talen (Europa, Midden-Oosten, Afrika en Azië). In Nederland is de hele serie te zien op zondag 20 april vanaf 9:00 uur. Elke aflevering duurt 30 minuten.

We zijn heel trots en vinden dit een fantastische manier om het internationale publiek kennis te laten maken met onze rijkdom aan culinaire mogelijkheden

Aldus Teresa O’Neill, Vice President of Global Sales bij Travel Oregon. Ze vervolgt:

Deze serie zal hopelijk mensen inspireren om naar Oregon op vakantie te gaan. Delta Air Lines heeft twee non-stop vluchten naar Portland (Oregon), vanuit Amsterdam en Tokio.

Travel Channel is in Nederland te zien bij bijna alle kabel- en IPTV-exploitanten, waaronder UPC, Ziggo en interactieve televisie van KPN. Voor meer informatie op de website.

Comments are closed.