Een vakantie in Frankrijk start op de ANWB Kampeerdagen

Komend weekend is Frankrijk wederom vertegenwoordigd op de ANWB Kampeerdagen! Bezoekers kunnen terecht op de stand van Het Frans Bureau voor Toerisme voor nieuws en leuke tips om te kamperen in Frankrijk.

frankrijk-op-vakantiebeurs

De volgende Franse bestemmingen zijn in de tent van het Frans Bureau voor Toerisme vertegenwoordigd:

Tevens worden er brochures uitgedeeld van Aix-en-Provence en Le Pays-d’Aix , Ardèche en Les Castels.

Franse activiteiten

Dit jaar is er weer volop animatie op de Frankrijkstand! Kinderen kunnen smullen van de gratis mini-crêpes of worden geschminkt tot hun favoriete creatie. Daarnaast kan men genieten van een kaas- en wijnproeverij op de stand met wijnen van “Domaine du Plaimont” uit Zuid-West Frankrijk.

 

 

Met korting naar de Kampeerdagen

Tot en met 11 april kunnen bezoekers online entreekaarten bestellen met 50% korting. Om van deze aanbieding te profiteren bestelt men de kaarten rechtstreeks via de ANWB website. Frankrijk is dé ultieme kampeerbestemming. Het land biedt diverse mogelijkheden van boerencampings tot chique vijf sterren campings en van campings aan zee, tot het platteland en in de bergen.

Comments are closed.