Meerderheid reizigers betaalt huurauto het liefst met vakantiegeld

Nederlanders boeken graag in april hun vakantie en huurauto om zichzelf te verzekeren van de laagste prijs en de beste beschikbaarheid. Het vakantiegeld wordt echter pas uitbetaald in mei of juni. Uit cijfers van lejebil.com blijkt dat de reiziger bij voorkeur zijn vakantie en huurauto betaalt met vakantiegeld in plaats van met spaargeld. Om aan te sluiten op deze wens maakt de nieuwe autoverhuurservice gebruik van een revolutionaire prijsopbouw. Hij betaalt bij lejebil.com een klein bedrag vooraf en de rest in lokale valuta bij het ophalen van de auto. Zo pakt de reiziger alle vroegboekvoordelen mee en geniet hij van een prettige betaaltermijn.

Voordelige huurauto's in de USA bij lejebil.com

Voordelige huurauto’s in de USA bij lejebil.com

Zorgeloos vroegboeken

Reizigers worden geacht hun vakantie ver van tevoren te betalen, inclusief een dure annuleringsverzekering en boekingskosten. Bij lejebil.com boeken vakantiegangers voordelig een huurauto zonder boekingskosten en zonder flinke aanbetaling. Online manager Alexandra Ochsendorf vertelt:

Met onze annuleringsverzekering bieden wij de mogelijkheid tot gratis annuleren, mochten de vakantieplannen wijzigen. De reiziger krijgt het aanbetaalde bedrag retour gestort via iDeal, creditcard of PayPal.

Reizigers kunnen hiermee tijdig hun vakantie boeken zonder risico.

 

 

Favoriete zomerbestemmingen

Door samen te werken met ‘s werelds grootste autoverhuurders Alamo en Enterprise, heeft lejebil.com toegang tot een enorm netwerk van populaire vakantiebestemmingen. Het aanbod van lejebil.com reikt van verre bestemmingen in de Verenigde Staten tot vertrouwde zomerbestemmingen in Europa als Portugal, Spanje en Frankrijk. Deze zomer kunnen vakantiegangers dus kiezen uit al hun favoriete zomerbestemmingen én voordelig genieten van een luxe en comfortabele huurauto.

Comments are closed.