Drukte, fashion en dans in Leidse binnenstad

Een volle, bruisende Leidse binnenstad afgelopen weekend. Tijdens het Verrassend Winkelweekend ‘Fashion & Dans’ scheen de zon, zaten de terrasjes vol, werd er gedanst, gelachen en ‘geshowd’.

Op zaterdag waren er modeshows met ruim 56 modellen te vinden in de Haarlemmerstraat in Leiden, Nederland. De stoet met modellen werd begeleid door een roodgekleurd Volkswagenbusje met DJ en MC. Er waren vele spetterende dansoptredens, waaronder ‘flashmobs’, op verschillende plaatsen in de stad. Op zondag kon het publiek genieten van een VIP-boottocht, een hoepelmodeshow op de Koornbeursbrug en wederom vele dansoptredens en drie modeshows in de Haarlemmerstraat.

Salsa optreden

Salsa optreden

House of Fashion

Het Leidse Volkshuis werd omgetoverd tot ‘House of Fashion’. Het publiek werd hier getrakteerd op dansdemonstraties, zoals de Tango, de Samba, Buikdans en Streetdance, die vooraf en na de modeshow in de grote zaal te zien waren. Daarnaast konden de bezoekers terecht voor de uitstalling modeboeken van Babooka bookstore, de bijzondere t-shirts van TEES of een afspraak met imagostyliste en personal shopper Marjolein Inc.
 

 

Shopping cheque

Na de stijlvolle modeshows in het ‘House of Fashion’, was het tijd voor de uitreiking van de shopping cheque ter waarde van €100,-. Uit de vele VIP-aanmeldingen werd Hilde de Boer als gelukkige winnares gekozen. Hilde was erg verrast:

Ik kijk uit naar een dagje winkelen met mijn dochter. Bedankt!

Gwen Peroti, projectmanager van het Verrassend Winkelweekend, was zeer content:

Waanzinnig om te zien hoe een stad kan bruisen. De spetterende dansoptredens en de vele fashionshows hebben daar aan bijgedragen, natuurlijk hielp het zonnetje ook een handje mee!

Comments are closed.