Sunparks All Inclusive – alles inbegrepen, inclusief de schoonheid van de Belgische Kempen

Sunparks Kempense Meren bestaat 20 jaar en dit wordt gevierd met een uitzonderlijk nieuw aanbod: Sunparks All Inclusive. Sunparks All Inclusive staat voor een zorgeloze vakantie in Sunparks Kempense Meren: een verblijf in een Select vakantiehuis of in een hotelkamer, eten & drinken, sport en ontspanning en entertainment. En dit alles in de prachtige omgeving van de Kempen in België, voor een vaste prijs per persoon per nacht.

sunparks-belgie

All Inclusive genieten

De Sunparks All Inclusive formule biedt de mogelijkheid om van alle troeven van Sunparks Kempense Meren te genieten, inclusief al het lekkers dat het park te bieden heeft. Alles wat de bezoeker tijdens het verblijf wenst te eten en te drinken is namelijk inbegrepen in de prijs. Elke dag worden de hoofdmaaltijden in buffetvorm aangeboden: een uitgebreid ontbijt, een lunch en een heerlijk diner. In de namiddag staan tijdens de ‘High Tea’ zoete lekkernijen klaar om de kleine honger te stillen. Ook alle drankjes in De Hoeve, het Bowling Café en bij Aqua Snack zijn inbegrepen. Gasten die liever in hun eigen vakantiehuis of op hun terras in de zon eten, kunnen een pizza afhalen of een barbecuepakket bestellen.

Sunparks All Inclusive is bovendien onbeperkt plezier beleven. Naast alle maaltijden en snacks is namelijk ook een reeks activiteiten inbegrepen. Keuze te over voor wie lekker bezig blijft of liever lui is. Sommige activiteiten zijn speciaal bedacht voor de Sunparks All Inclusive gasten. Bovendien starten activiteiten dagelijks op hetzelfde tijdstip vanuit herkenbare ontmoetingspunten.

Een overzicht van de Sunparks All Inclusive formule:

  • Welkomstdrankje bij aankomst
  • Club Ceremony: elke avond een gezellige bijeenkomst speciaal voor de Sunparks All Inclusive gasten.
  • Uiteraard zijn de toegang tot Aquafun, het subtropisch zwemparadijs van Sunparks en het gebruik van de sauna inbegrepen.
  • Tal van sportieve en ontspannende activiteiten zoals bowling, Latin aquarobics, aquafitness, aquajogging, Nordic Walking, Fit-O-Run, Sport-o-lympics, squash, tafeltennis en badminton.
  • Creatieve activiteiten voor jong en oud (zoals bakken en schilderen).
  • Speciale activiteiten zoals Kids Disco, Sunny’s Bingo Night, Sunny’s Family Fun, Indoor Mini Market, Sunny’s
  • Adventure Forest of Beach, Beach Volley, bowling en Glitter tattoo.
  • Shownight

Sunparks All Inclusive gasten kunnen met al hun vragen en suggesties terecht bij Sunny, de Clubscout. Deze staat dagelijks paraat om van ieder Sunparks All Inclusive verblijf een perfecte vakantie te maken. Het arrangement is te reserveren vanaf 2 nachten, ongeacht de aankomstdag. Bovendien kan elke reservering kosteloos worden geannuleerd tot 7 dagen voor aankomst.

Bijzonder evenement

Van 9 t/m 20 september 2014 vinden in Antwerpen de Special Olympics plaats. Speciaal voor deze gelegenheid wordt Sunparks Kempense Meren omgebouwd tot een waar Olympisch dorp. De Special Olympics zijn Olympische Spelen speciaal voor sporters met een verstandelijke handicap. De Spelen werden in 1968 opgericht en worden, net als de Olympische Spelen, iedere 4 jaar georganiseerd. Kempense Meren is trots de deelnemers aan de Spelen te mogen verwelkomen.

Comments are closed.