Reizigers kiezen Schiphol tot beste luchthaven in West Europa

Reizigers hebben Amsterdam Airport Schiphol tijdens de World Airport Awards 2014 in Barcelona uitgeroepen tot beste luchthaven van West Europa. Op de wereldranglijst staat Schiphol op de 5e plaats.

schiphol

Het is een mooie erkenning van de prestaties van Amsterdam Airport Schiphol en de luchtvaartmaatschappijen. Tevreden achterover leunen is er echter niet bij. De ontwikkelingen gaan razendsnel, de concurrentie wint bijna dagelijks aan kracht. In het belang van de reiziger investeren we daarom fors in de kwaliteit en de capaciteit van onze infrastructuur. Gemiddeld gaat het om 1,5 miljoen euro per dag. In 2014, 2015 én 2016. Zo blijft Schiphol Group anticiperen en investeren in een krachtige, gastvrije mainport.

Aldus Maarten de Groof, Executive Vice President & CCO.

 

 

Reizigers roemen wederom reiscomfort

Voor Europese en intercontinentale reizigers blijft Schiphol een aantrekkelijke keuze. Dat is onder meer te danken aan de goede selfservice faciliteiten en het kwalitatief hoogwaardige aanbod van (nieuwe) voorzieningen. En dit met een snelle groei van het aantal reizigers in de afgelopen jaren.

Comments are closed.