Thomas de Stoomlocomotief live bij de Julianatoren!

Alle weekenden in september is het populaire blauwe treintje Thomas exclusief te zien in de Julianatoren. Thomas en de dikke controleur geven 5 stomende optredens per dag. Het publiek kan meezingen en dansen met de vrolijke liedjes, bekend van TV. Na de show mag het publiek met Thomas op de foto.

Thomas de stoomlocomotief live te zien alle weekenden van september.

Thomas de stoomlocomotief live te zien alle weekenden in september.

Nog meer evenementen!

Thomas de Stoomlocomotief is het tweede evenement wat bekend is gemaakt door de Julianatoren. Al eerder werd bekend dat Woezel & Pip dit seizoen te zien zijn gedurende de zomervakantie in Nederland. Daarnaast schitteren de mascottes Jul de Muis en Julia zelf in vier nieuwe parkshows. Volgens de woordvoerder van het pretpark worden de komende weken nog meer evenementen bekend gemaakt. De Julianatoren heeft aankomend seizoen dus behoorlijk wat te bieden.
 

 
De shows zijn bij de toegangsprijs tot het pretpark inbegrepen. Meer informatie over Thomas de Stoomlocomotief live weekenden en de andere evenementen en shows bij de Julianatoren vind je op julianatoren.nl

Comments are closed.