Volg Polar 2014: Trektocht met sledehonden gaat op 7 april van start

Op maandag 7 april gaat Polar 2014 van start. Dan vertrekken 20 avontuurlijke mensen uit alle hoeken van de wereld, met weinig tot geen ervaring in extreme weersomstandigheden. Vergezeld van tientallen sledehonden maken ze samen een 330 kilometer lange trektocht door de Arctische wildernis. De vierdaagse expeditie is dit jaar uitstekend te volgen via internet.

Polar-2014

Voor Nederland doet medicijnenstudente Manon Kloosterman mee. Zij haalde met haar persoonlijke campagne maar liefst 2790 publieksstemmen binnen. Daarmee werd ze eerste van de 149 Benelux-deelnemers aan de voorselectie. De Belgische Bieke van Doorslaer werd door de jury geselecteerd.
 

 

Mis niets van dit Arctische avontuur

Wanneer: Van 7 tot 13 april 2014.
Waar: Van Signaldalen in Noorwegen tot Jukkasjärvi in Zweeds Lapland
Volg de deelnemers via internet:

  • Via de website: Fjällräven.com/Polar
  • Volg Fjällräven op Facebook
  • Volg Fjällräven op Youtube
  • Lees de blog van Fjällräven
  • Subcribe je op de newsletter van Fjällräven

Comments are closed.