Woezel & Pip komen naar de Julianatoren!

Woezel & Pip, de liefste hondjes van de wereld, zijn in de zomervakantie van 14 juli 2014 t/m 17 augustus 2014 te zien in Julianatoren met een vrolijke show voor al hun vriendjes en vriendinnetjes. Tijdens deze vrolijke, 15 minuten durende show zingen Woezel & Pip liedjes over bekende thema’s als vriendschap en samen spelen. Na afloop is er een uitgebreide Meet & Greet van Woezel & Pip met de kinderen. Er kunnen foto’s worden gemaakt en natuurlijk mag er worden geknuffeld met de hondjes!

woezel-pip-julianatoren-apeldoorn

Volop entertainment!

Het is sowieso enorm genieten bij de Julianatoren in Apeldoorn aankomend seizoen. Naast de meer dan 60 attracties en het zomerevent Woezel & Pip wordt er op dit moment hard gewerkt aan 4 nieuwe shows van Jul de Muis en Julia. De woordvoerder van het pretpark in Nederland geeft aan:

Er staat nog véél meer aan te komen. En het wordt spectaculairder dan ooit te voren!

 

 

julianatoren

Comments are closed.