Chic Outlet Shopping gaat samenwerken met Hotelbeds

Chic Outlet Shopping, onderdeel van Value Retail, is een samenwerking aangegaan met Hotelbeds om de shopping pakketten en de tickets voor de Shopping Express onder de aandacht te brengen. Hotelbeds zal deze pakketten meenemen in de merkactiviteiten, gericht op de verkoop van transfers, activiteiten en ervaringen van de reisindustrie als geheel. Naast de vele boetieks met wereldberoemde, luxe mode- en lifestyle merken in de dorpen, maken de gasten kennis met de luxe diensten zoals de Shopping Express bus service, die gasten gemakkelijk en voordelig van en naar de dorpen en het stadscentrum brengt.

chic-outlet-shopping

Winkelen en culturele attracties

Het groeiende aanbod van de shopping pakketten combineert een dag winkelen in luxe met culturele attracties en activiteiten in de omliggende regio’s. Alle negen dorpen van Chic Outlet Shopping bieden gasten een shopping pakket op maat, met bijvoorbeeld tickets voor de Shopping Express bus service, lunch, cadeaukaart te besteden in het dorp en een VIP dagpas met recht op 10% extra korting in deelnemende boetieks en restaurants. De dorpen bieden ook veel op maat gemaakte shoparrangementen, zoals het ‘Shopping & Football’ arrangement van Fidenza Village bij Milaan, Italië. Dit arrangement biedt naast winkelen in het dorp, een transfer van Milaan met de Shopping Express en een tour met gids door het San Siro museum. Barcelona maakt een combinatie van winkelen en een bezoek aan Gaudi en de Sagrada Familia mogelijk met het ‘Shopping & Sagrada Familia’ arrangement. Ook bij dit pakket ontvangen gasten een VIP dagpas met recht op 10% extra korting in deelnemende boetieks. Momenteel zijn er meer dan 30 verschillende shopping arrangementen te boeken in de negen dorpen en dit aantal blijft zich uitbreiden.

 

 

Complete winkelervaring

Carlos Muñoz, managing director van Hotelbeds zegt dat deze samenwerking een grote winkelervaring biedt voor zijn klanten:

De samenwerking met Chic Outlet Shopping is van strategisch belang voor Hotelbeds en de merkactiviteiten. Hiermee zijn we in staat onze klanten meer dan 30 verschillende producten van hoge kwaliteit te bieden op negen bestemmingen. Ons technologische platform zal hen direct toegang geven tot de shopping pakketten en tickets voor de Shopping Express bus service.

Ian Stazickler, Tourism Director – Global Marketing voor Value Retail verklaart:

De deal met Hotelbeds zal gasten in staat stellen de Chic Outlet Shopping diensten te bereiken vanuit meer platformen. Onze dorpen worden al erkend als op zichzelf staande, toeristische bestemmingen. De verkopen van de dorpen zijn in de periode januari- oktober 2013, vergeleken met het jaar daarvoor met 44% gestegen. Internationale toeristen vanuit de hele wereld bezoeken onze dorpen en onze topmarkt voor belastingvrij winkelen is China, gevolgd door Rusland, Koeweit en Maleisië. De samenwerking met Hotelbeds laat verder onze committent aan de reis- en toeristen industrie zien, om wederzijds voordeel te ontwikkelen.

Comments are closed.