Center Parcs gecertificeerd als Top Employer Nederland 2014

Center Parcs is een van de organisaties die dit jaar gecertificeerd is als Top Employer Nederland 2014. Volgens onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door het Top Employers Institute (voorheen CRF Institute), biedt Center Parcs zijn medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden. Voor Center Parcs behoort de expertise van de medewerkers tot de kern van de bedrijfsvoering en het product.

Marianne Riedstra ontvangt certificaat

Marianne Riedstra ontvangt certificaat

Top Employers Institute

Het Top Employers Institute, dat wereldwijd certificaten uitreikt voor uitmuntendheid op het gebied van arbeidsomstandigheden, maakte onlangs de resultaten bekend van zijn jaarlijkse onderzoek naar het HR-beleid van een groot aantal werkgevers in Nederland. Center Parcs is een van de selecte organisaties die de certificering Top Employers Nederland 2014 mocht ontvangen – een officiële erkenning van zijn uitstekende personeelsbeleid.

De organisaties werden geëvalueerd op de volgende gebieden:

  • primaire arbeidsvoorwaarden
  • secundaire arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden
  • training & ontwikkeling
  • carrièremogelijkheden
  • cultuurmanagement

Pauline Kouwenhoven, Junior Product Development Manager van Center Parcs Europe, bevestigt de goede arbeidsomstandigheden:

Bij binnenkomst was er een warm welkom. Het inwerkprogramma zat goed in elkaar: ik sprak met collega’s van andere afdelingen en ging op bezoek bij enkele parken. Vanaf dag één was ik verantwoordelijk voor mijn projecten. Dit is belangrijk voor mij omdat ik het vertrouwen ervaar als een vorm van waardering. Natuurlijk wel met de hulp van mijn collega’s, die altijd helpen als ik vragen heb.

 

 

Top Employer voor Center Parcs

Marianne Riedstra, HR Manager van Center Parcs Nederland, legt uit wat het certificaat voor Center Parcs betekent:

Enthousiaste medewerkers zorgen voor enthousiaste gasten. Om als bedrijf succesvol te zijn én te blijven, is het van essentieel belang goede zorg voor de medewerkers te dragen op alle niveaus. Onze werknemers vormen dan ook het hart van het bedrijf en we doen alles wat binnen onze mogelijkheden ligt om een topwerkgever te zijn. De erkenning als Top Employer laat zien dat we dit doel hebben bereikt en vormt bovendien een stimulans voor de toekomst: wij zullen blijven investeren in onze werknemers en ons verder blijven ontwikkelen als toonaangevende werkgever.

Comments are closed.