De Grote Lus van Wielkopolska tijdens de HISWA Amsterdam BOAT SHOW

Nederlanders waarderen natuurschoon en daarom presenteert de regio Wielkopolska uit West-Polen zichzelf nogmaals op een toeristische beurs in Nederland. Deze keer wordt haar toeristische product getoond tijdens de HISWA Amsterdam BOAT SHOW, die van 5 tot 9 maart plaatsvindt in de Amsterdamse RAI aan het Europaplein 2-22. Dankzij de nieuwe stand met watertoerisme als thema kunnen de bezoekers van de beurs kennismaken met een geheel nieuwe dimensie van onze regio en met het nieuwe toeristische aanbod voor waterliefhebbers uit heel Europa: de Grote Lus van Wielkopolska.

polska

Wat is de Grote Lus van Wielkopolska?

Dit is een unieke waterroute van 2 rivieren, de Warta en de Noteć, en het Ślesiński Kanaal; in totaal 690 km wateravontuur. Op de route bevinden zich nieuwe en moderne jachthavens en aanlegplaatsen. De route loopt langs aantrekkelijke landschappen en gebieden van Wielkopolska vol monumenten. De hoofdstad van deze regio, Poznań, is slechts 280 van Berlijn verwijderd. Vanaf Amsterdam is dit 900 km.

 

 

De stand in Amsterdam RAI

Voor de bezoekers hebben we zoals gewoonlijk professionele brochures voor waterliefhebbers in het Engels en Duits klaarliggen, waaronder een navigatiegids over de Grote Lus van Wielkopolska. Een extra attractie bij de stand is de mogelijkheid om deel te nemen aan een miniquiz waarbij leuke gadgets gewonnen kunnen worden, die van pas komen bij een reis over het water in Polen. Wielkopolska presenteert ook informatiemateriaal over de culturele monumenten, fietspaden, maneges en andere aantrekkelijke vormen van actieve recreatie aan de schone rivieren en meren. Voor degenen die van moderne technologieën houden is er een applicatie ontwikkeld voor Android en iOS om over de Grote Lus van Wielkopolska te navigeren. Deze kan getest worden bij de stand. Meer informatie is te vinden op de website wielka-petla.pl/en waar de applicatie gratis gedownload kan worden.

De stand trekt de aandacht met een grote verlichte kaart van West-Polen, waar de route zich bevindt. De stand is te vinden in hal nr. 2 “FUN” – stand nr. 226.

Comments are closed.