Avontuurlijk de bergen in met Pierre & Vacances

Bij het woord ‘zomervakantie’ denken de meeste mensen in eerste instantie aan zon, zee en strand. Pierre & Vacances geeft hier een andere draai aan en nodigt haar gasten in het zomerseizoen uit voor een actief en gevarieerd verblijf in de bergen. De mooiste skistations van de Franse Alpen ontpoppen zich tot aangename zomeroorden waar met de hele familie genoten kan worden van een ontspannende vakantie.

pierre-en-vacances

Activiteiten voor iedereen dankzij LoisiPass

Vakantie in de bergen staat bij Pierre & Vacances gelijk aan een scala aan leuke en sportieve activiteiten. Voor degenen die hier gedurende de hele week gebruik van wensen te maken, is er de LoisiPass, beschikbaar in 21 residenties. Deze pas geeft toegang tot diverse activiteiten bij een verblijf van 7 of meer overnachtingen en is verkrijgbaar aan de receptie van de residentie. Afhankelijk van de bestemming profiteer je van een krediet van 50 euro aan activiteiten, zoals minigolf en tennis, of neem je onbeperkt deel aan onder andere boogschutten, basketbal, volleybal en voetbal. Daarnaast kunnen wandelaars en mountainbikers handig gebruik maken van de kabelbanen die naar de mooiste startpunten in de bergen leiden. Voor de zwemliefhebbers bieden de 16 Aquatik residenties onbeperkt toegang tot het zwembad.

Verrassend premium

De premium residenties van Pierre & Vacances bieden naast een kwalitatieve en comfortabele residentie een aantrekkelijk activiteitenaanbod. Bij een premium verblijf krijg je een activiteit in het appartement of in de bergen cadeau, zoals een natuurwandeling of coupons die toegang geven tot de verschillende activiteiten van de residentie.
Het station Arc 1950 in de regio Savoie organiseert in de zomermaanden gratis activiteiten voor het hele gezin: boomklimmen, fitness-sessies, mountainbiken, trampolinespringen, etc. Een coach staat klaar voor persoonlijk advies en een sportprogramma.
 

 

Vrije keuze

Naast de inbegrepen activiteiten, kun je bij Pierre & Vacances premium ook terecht voor diverse à la carte activiteiten; direct bij aankomst aan de receptie te reserveren. Van golfen tot zomersleeën en paardrijden, het berglandschap leent zich voor de meest uiteenlopende sporten. Maar ook aan wateractiviteiten ontbreekt het niet. Zoek naar verkoeling in de bergrivieren tijdens een dagje raften, kanoën, kayakken of canyoning. Waaghalzen kunnen ook deelnemen aan parapente en deltavliegen.

Comments are closed.