Ontdek een private enclave op Curaçao voor quality time met vrienden en familie

Een vakantie vinden waar het hele gezin of vriendengroep enthousiast van wordt kan een opgave zijn, maar bij het Santa Barbara Beach & Golf Resort zit iedereen goed. Speciaal voor groepen vrienden en families is er de Sea Traditions enclave, een unieke en zeldzame ervaring in de reiswereld. Hier kan men genieten van alle voordelen van een luxe resort met behoud van rust en privacy om zoveel mogelijk quality time met elkaar door te brengen.
resort beach

Sea Traditions Spa Suites

De Sea Traditions kamers & Spa Suites van het Santa Barbara Beach & Golf Resort bieden alles waar men van kan dromen op het gebied van luxe en privacy voor een fantastische vakantie met gezin of vriendengroep. De Sea Traditions enclave ligt verborgen aan de rand van het resort maar toch dichtbij het centrale gedeelte van het hotel, strand, de zwembaden en talloze activiteiten die op het resort georganiseerd worden. De kamers (38m2) en de zeer luxe Spa suites met een oppervlakte van 90m2 zijn inclusief luxe extra’s zoals het gebruik van het Sea Traditions zwembad, een privé patio en een on-call butler. De 90 vierkante meter leefruimte heeft unieke voorzieningen die de tradities het eiland Curaçao omarmen, inclusief dagelijkse Spa behandeling op de eigen patio!

Ultieme luxe op Curacao

Met onder andere drie zwembaden, het langste zandstrand van Curaçao, 18-holes Championship golfcourse Old Quarry, yoga, pilates, duik- en watersportfaciliteiten en een full-service Spa is het Santa Barbara Beach & Golf Resort de ultieme vakantiebestemming voor familie en vrienden. Naast heerlijke restaurants, een bruisende bar en vele activiteiten, kunnen volwassenen genieten van het idyllische witte zandstrand of relaxen bij één van de zwembaden terwijl ze op hun wenken bediend worden. Ook de jongsten vervelen zich geen moment met een bomvol activiteiten-programma, kinderkamp ‘Camp Arawak’ en een zwembad met spannende splash zone. Het meest luxueuze resort van het eiland biedt de perfecte setting voor een heerlijke familie getaway.

Comments are closed.