Finnair voegt extra vluchten naar Bangkok toe aan winterschema

Vanaf december gaat Finnair extra vluchten naar Bangkok toevoegen aan het winterschema. Deze heeft nu een frequentie van twee vluchten per dag en tussen 30 december 2014 en 27 maart 2015 komen daar wekelijks drie vluchten bij. Het aantal wekelijkse vluchten in Finnair’s hoogseizoen naar Bangkok staat dan op 17. Dit is de hoogste frequentie van alle Europese luchtvaartmaatschappijen.

finnair-helsinki-airport-campagne

De aanvullende vluchten vertrekken op dinsdag-, donderdag- en zaterdagavond. Vlucht AY91 vertrekt om 20:15 uur vanaf Helsinki Airport (HEL) en landt om 11:00 uur lokale tijd op Bangkok’s Suvarnabhumi Airport (BKK). AY92 verlaat Bangkok op woensdag, vrijdag en zondag om 12:45 uur en komt om 18:55 uur lokale tijd aan op Helsinki.

Uitstekende aansluiting met andere Europese bestemmingen

De nieuwe avondvluchten hebben uitstekende aansluiting met vluchten naar andere steden in Finland, Scandinavië, Frankrijk en Duitsland. Er wordt gevlogen met Airbus A340 vliegtuigen, die zowel een Business als een Economy class hebben. Samen met de dagelijkse Bangkok vluchten AY89 (die om 16:40 uur vertrekt) en AY95 zorgen de drie extra vluchten voor een intensief vluchtschema. Hierdoor hebben passagiers veel keuzemogelijkheden en aansluiting via Finnair’s netwerk.
 

 

Finnair meeste vluchten naar Bangkok

Thailand is al geruime tijd een populaire bestemming voor de Finnen en andere Noord-Europeanen. Door extra vluchtcapaciteit toe te voegen wordt deze blijvende –en toenemende- vraag beantwoord. Als de Europese luchtvaartmaatschappij met de hoogste frequentie vluchten per week naar Bangkok en enkele andere Aziatische bestemmingen, zijn we op weg om onze omzet van Aziatisch verkeer te verdubbelen tussen 2010 en 2020.

Zegt Finnair CEO Pekka Vauramo.

Finnair heeft 28 vluchten per week naar drie steden in Japan en 28 naar vijf steden in China. Delhi, Hanoi, Seoul and Singapore vormen de overige Aziatische bestemmingen die via Helsinki naadloos met een netwerk van meer dan 50 bestemmingen in Europa worden verbonden.

Meer informatie over de vluchten en vluchtschema’s is te vinden op de Finnair website: finnair.com .

Comments are closed.