Curaçao opnieuw genomineerd voor Zoover Awards

Zoneiland Curaçao is dit jaar opnieuw genomineerd voor de Zoover Awards in de categorie ‘vliegvakantieland buiten Europa’. Reizigers kunnen vanaf vandaag hun stem uitbrengen. Op 17 april wordt de winnaar bekendgemaakt.

We zijn bijzonder trots met deze derde nominatie op rij!

Aldus Edward Suares, Director Curaçao Tourist Board Europe (CTBE). “Het afgelopen jaar bezochten ruim 130.000 Nederlanders ons eiland en de verwachting is dat dit aantal flink zal stijgen in 2014. We hopen dat reizigers hun positieve vakantie ervaringen met ons blijven delen door op Curaçao te stemmen”.

curacao-genomineerd-zoover-award

Al 2x eerder

Curaçao nam de Zoover Award al twee keer eerder in ontvangst. Vorig jaar won het eiland met een gemiddelde waardering van 8,7 de prijs voor ‘favoriet vliegvakantieland buiten de EU’. De Zoover Awards worden sinds 2009 uitgereikt aan de beste en populairste reisorganisaties en bestemmingen.

 

 

CTBE hoopt van harte dat iedereen zijn stem gebruikt om op zonnig, kleurrijk en altijd verassend Curaçao te stemmen! Stemmen kan hier tot 8 april 2014.

Comments are closed.