Britt en Ymke vakanties blijken hype

De afgelopen zes weken heeft Nederland op RTL5 wekelijks kennis kunnen maken met Blanes als jongeren vakantiebestemming. Britt en Ymke werkten deze zomer als reisleidsters in het RTL5 programma “Britt en Ymke aan de Bak in Blanes’’ bij jongeren reisorganisatie GoFun. In de serie beleven de gasten van GoFun met hun reisleiders de tijd van hun leven in Blanes.

britt-en-ymke

Sinds de start van het programma op 7 januari is er bij reisorganisatie GoFun een ware run ontstaan op vakanties naar het tentenkamp van reisorganisatie. Ook de andere accommodaties welke GoFun in contract heeft in Blanes zijn ook al grotendeels verhuurd.

 

 

Roy van Delft – Managing Director GoFun- laat weten:

Wij hadden zeker verwacht dat de vraag naar jongeren vakanties in Blanes zou stijgen door de Tv serie, maar de groei die wij nu zien hadden wij niet verwacht. Wij hadden voor 2014 al ruimer ingekocht met oog op de TV serie maar dat bleek niet genoeg. De Tv serie maakt jongeren op een leuke manier duidelijk dat Blanes een hele leuke sfeer heeft.” Van Delft heeft zijn team dan ook al half januari opdracht gegeven extra capaciteit in te kopen in Blanes. Maar ook deze is nu grotendeels uitverkocht. Tot besluit verteld hij dat mensen die nog naar Blanes willen met GoFun snel moeten zijn: “Met name in augustus hebben we nog wat appartementen en tenten beschikbaar, maar ook dat gaat snel.

Aldus Van Delft is sprake van een explosie van boekingen naar Blanes bij GoFun en kan er gesproken worden van hype.

Comments are closed.