Lejebil.com lanceert zeer gunstige tarieven voor autohuur USA en Curaçao

Sinds kort is er een in Nederland gevestigde Online aanbieder voor autohuur: Lejebil.com. Door rechtstreeks aan de consument te leveren en door de klant het grootste deel van de huurprijs ter plaatse te laten betalen, kunnen er zeer gunstige tarieven worden aangeboden, om te beginnen voor huurauto’s in USA en op Curaçao.

Voordelige huurauto's in de USA bij lejebil.com

Voordelige huurauto’s in de USA bij lejebil.com

Geen boekingskosten

De consument geniet dubbel voordeel: door het achterwege blijven van boekingskosten en het uitsluiten van koersverschillen kunnen de lage tarieven worden aangeboden. Bovendien loopt de consument weinig risico: het grootste deel van de huursom wordt immers ter plaatse voldaan, bij het ophalen van de auto.

Samenwerking Alamo & Enterprise

Lejebil.com werkt onder andere samen met Alamo en Enterprise rent-a-car, een van de grootste autohuur aanbieders ter wereld en zeker in de Verenigde Staten. Mocht er toch onduidelijkheid zijn over een huurovereenkomst: Lejebil.com houdt kantoor in Amsterdam en is telefonisch bereikbaar.

Binnen afzienbare tijd verwacht Lejebil.com ook huurauto’s te kunnen bieden in een groot aantal Europese landen, Canada, Zuid Afrika en Australië / Nieuw Zeeland.

Comments are closed.