Ontdek jouw Swedish Moment

VisitSweden startte op 15 februari een nieuwe campagne: Swedish Moments. Iedereen kan zijn eigen Swedish Moment ontdekken op swedishmoments.nl. VisitSweden vroeg de Zweden naar hun mooiste, fijnste en meest bijzondere Swedish Moments. Het resultaat: alle persoonlijke momenten op een rij van de allergrootste ambassadeurs die het land heeft. Juist, de Zweden zelf.
swedish-moments

Actieve vakanties naar Zweden

In Europa zijn veel gezinnen geïnteresseerd in actieve vakanties naar Zweden. Met en zonder kinderen, met de auto en de caravan of tent of met een camper. Uit onderzoek van VisitSweden blijkt dat in Noorwegen, Denemarken, Duitsland en Nederland 9 miljoen potentiële reizigers zijn die graag naar Zweden willen gaan.

 

 

Reden voor VisitSweden om een nieuwe campagne te starten: Swedish Moments. Wie kan er beter vertellen waarom je naar Zweden zou moeten komen dan de Zweden zelf? VisitSweden vroeg de Zweden naar hun mooiste, fijnste en meest bijzondere Swedish Moments. Het resultaat: alle persoonlijke momenten op een rijtje van de allergrootste ambassadeurs die het land heeft. Dus neem snel een kijkje op www.swedishmoments.nl, laat je inspireren en ontdek of een van deze Swedish Moments misschien wel jouw Swedish Moment wordt deze zomer.

Voor kinderen en ouders is Zweden uniek

Kinderen kunnen ravotten, vinden snel speelkameraadjes, kunnen vissen, roeien en in de bossen hutten bouwen. Zoek je ander vertier? Geen nood, ook dat is in Zweden aanwezig. Campings met zwembaden, piratenclubs, zomershows en minigolf zijn er te vinden. Of ga naar een plek waar je schatten kunt zoeken, elanden kunt spotten, een kanotrekking kunt doen en geniet van lokale Zweedse gerechten. Ook voor cultuurliefhebbers die van kunst, antiek en gastronomie houden is Zweden een must.

Comments are closed.