Turkish Airlines breidt ‘Lounge Istanboel’ uit

Turkish Airlines voorziet haar groeiende aantal passagiers ook op de luchthaven van alle gemakken. De uitbreiding van de Istanboel Lounge op Ataturk Airport in Istanboel is hier een goed voorbeeld van.

lounge1

Turkish Airlines heeft vanwege het toenemende aantal passagiers ‘Lounge Istanboel’ uitgebreid. De lounge in de vertrekhal van Ataturk Airport heeft een tweede verdieping erbij gekregen en is verbonden met de originele lounge. De al bestaande ruimte heeft onder meer een kinderspeelplaats, bibliotheek en teleconferentieruimte. Met de nieuwe lounge wordt de capaciteit flink uitgebreid naar 1.000 passagiers.

Eten op hoog niveau

Eten in de lounge wordt verzorgd door de cateringpartner van Turkish Airlines, Turkish Do&Co, die verschillende awards heeft gewonnen met het Business Class Menu. Gasten kunnen nu niet alleen in de lucht van de verschillende gerechten genieten, het wordt vanaf nu ook geserveerd op het vliegveld. Verder is de typische Turkse gastvrijheid aanwezig met verschillende ‘cuisine-hoekjes’ waar diverse gerechten klaargemaakt worden, zoals ‘Turkse Pide’ en gebakjes.

 

 

Combinatie van modern en traditioneel

Het design combineert zowel moderne als traditionele Turkse stijlen. Gasten hebben toegang tot gratis Wi-Fi in de gehele ruimte en kunnen zelf een balletje slaan op de golfsimulator. Met de uitbreiding van de lounge biedt Turkish Airlines haar passagiers een unieke wachtruimte, met zowel actieve als rustige faciliteiten.

Comments are closed.