Valentijnsgevoel in de lucht met Turkish Airlines

Speciaal voor Valentijnsdag bied Turkish Airlines tussen 11 en 15 februari enkele extra’s aan in het passagiersmenu. Gasten genieten aan boord van een bijzonder valentijnsdessert en chocola.

valentijn-cupcakes

Vorig jaar heeft Turkish Airlines een SKYTRAX award gewonnen voor ’s werelds beste Business Class Catering concept. Onlangs heeft de airline dit succes nog gevierd in het Amstel Hotel, waar het volledige businessclassmenu en het bijbehorende eetgerij werd gepresenteerd aan diverse media en vertegenwoordigers uit de Nederlandse reisindustrie.

 

 

De luchtvaartmaatschappij geeft ook aandacht aan een populair thema zoals Valentijn en blijft innoveren en verrassen met het cateringproduct. Deze week biedt Turkish Airlines rondom Valentijnsdag een speciaal menu aan op de vluchten tussen Istanboel en Amsterdam. Gasten kunnen genieten van speciale Valentijn-cupcakes, bonbons en een hartvormig dessert.

Comments are closed.