Sandton Hotels valt opnieuw in de prijzen

De Sandton Hotels in Gent en Brussel weten zich blijvend te onderscheiden. Sandton Grand Hotel Reylof won voor de tweede keer op rij de Travellers’ Choice Award van de toonaangevende reviewsite Tripadvisor.
Sandton-Hotels-valt-opnieuw-in-de-prijzen

Het is daarmee het nummer 1 hotel van Gent en staat op 3 in de top-25 hotels in België. Ook de gebruikers van Zoover.be vinden dit 4*deluxe hotel het beste van Gent en waarderen Sandton Grand Hotel Reylof met een 9.1. Zij beoordeelden bovendien Sandton Pillows Brussel als beste hotel van Brussel, met een 8.6.

Een mooie opsteker voor Sandton Hotels. In een week tijd vier onderscheidingen om trots op te zijn.

Medeoprichter en algemeen directeur Rogier Braakman uit zijn blijdschap over de waardering die zijn hotelcollectie ten deel valt. “Het winnen van de Customer Passion Award 2014 is een groot compliment voor al onze medewerkers.” De Award is voor een organisatie die zich onderscheidt op het gebied van klantgerichtheid en klantgedrevenheid en wordt toegekend tijdens het jaarlijkse ‘Share the Passion’ event in de Industrieele Groote Club in Amsterdam. De overtuigende presentatie van Sandton Hotels kreeg de meeste publieksstemmen, boven medegenomineerden KPN Online en Triodos Bank. Met het winnen van deze toonaangevende marketing en customer value award schaart Sandton Hotels zich in het illustere rijtje eerdere winnaars als de Schiphol-groep, KLM, Philips en Coolblue.

 

 

Rogier Braakman:

We zijn als relatief kleine organisatie enorm trots op het behalen van deze Award. Uiteindelijk hebben wij ons bestaan als hotelcollectie uitsluitend te danken aan tevreden gasten. Die tevredenheid komt voort uit de combinatie van een mooi product, de specifieke service én de kritische feed back van onze gasten, waar we daadwerkelijk op handelen. Onze kracht is dat we ons kwetsbaar durven opstellen en laten zien dat we echt geven om het welbevinden van onze gasten. Daar leren we van en het zorgt ervoor dat ons product nóg beter wordt. Deze Award is een fijne bevestiging dat we op de goede weg zijn.

Comments are closed.