Winternieuws uit Oostenrijk

De winter is in volle gang. Er is sneeuw, de pistes geprepareerd, liften, hotels en restaurants vernieuwd. Alles om het de wintersportliefhebber in Oostenrijk nog aangenamer te maken. Maar er is meer. Lees hier welke nieuwtjes de Oostenrijkse wintersportgebieden in petto hebben.

het-montafon-vorarlberg-oostenrijk-skigebied

Het gevoel van vrijheid wanneer je boven aan de skipiste staat en de bergen aan je voeten liggen. De adrenalinekick van de snelheid als je naar beneden skiet of boardt. De stilte op de loipe in het bos. Je zintuigen worden op scherp gesteld. ’s Avonds in de skihut geniet je van de gezelligheid en luister je naar de verhalen die de charmante gastheer over de streek vertelt.

 

 

In Oostenrijk zijn er ongelofelijk veel wintersportgebieden en toch zijn ze allemaal op hun eigen manier uniek. Ontdek de Tiroolse Alpen, het westelijke Vorarlberg, de skigebieden van de Steiermark, de bruisende skidorpen van het SalzburgerLand, de zonnige in Karinthië of de idyllische in Oberösterreich. Allemaal fantastische skigebieden die inspirerende rust bieden en tegelijkertijd geen moment vervelen. De ski-infrastructuur is er uitstekend. Je vindt er steile afdalingen, stille winterwandelpaden in schilderachtige sneeuwlandschappen, authentieke berghutten en moderne uitzichtsplatformen van staal en glas. Gezellig dineren in een goed restaurant of een feestje bouwen op de dansvloer? Aan jou de keuze. In Oostenrijk beleef je meer dan een wintervakantie.

Comments are closed.