Living Dinosaurs

Duik 400 miljoen jaar terug in de tijd met Living Dinosaurs en waan je in de prehistorie met levensgrote dinosaurussen in Post Rotterdam.

living-dinosaurs

Tientallen levensechte, bewegende dinosaurussen zijn te zien in het voormalige postkantoor aan de Coolsingel. De internationale tentoonstelling Living Dinosaurs laat zien hoe dinosaurussen leefden: vanaf hun allereerste bestaan 235 miljoen jaren geleden als kleine roofreptielen tot aan hun dominantie op het land en in de lucht. De 19 levensgrote dieren zijn gebaseerd op en nagemaakt aan de hand van de laatste wetenschappelijke ontdekkingen over de anatomie van de dinosaurus. Door middel van de nieuwste animatronic-technologie maken ze tevens levensechte bewegingen. De replica van de Mamenchiasaurus is met 19 meter lang en 7 meter hoog de grootste van de tentoonstelling. De kleinste dinosaurus die te zien is, de Eoraptor, meet 130 cm lang en 50 cm hoog.

 

 

Comments are closed.