TAP Portugal kondigt 10 nieuwe bestemmingen aan voor 2014

In 2014 verwacht TAP Portugal met 5% te groeien, voornamelijk als gevolg van de aankoop van 6 vliegtuigen en de lancering van tien nieuwe bestemmingen.

In de eerste helft van het jaar zullen Nantes, Hannover, Götenborg, Belgrado, Tallinn en St. Petersburg worden geïntroduceerd. In juni zullen de Braziliaanse bestemmingen Manaus en Belem gelanceerd worden en een maand later wordt het aanbod naar Zuid-Amerika verder uitgebreid met Bogota (Colombia) en Panama. In dezelfde periode worden veel toonaangevende bestemmingen van TAP Portugal versterkt met een aanbod van 900 jaarlijkse frequenties. Dit is een stijging van maar liefst 180.000 stoelen. Met deze verhoging en de strategische geografische positie van Portugal, versterkt TAP Portugal opnieuw zijn positie van grootste luchtvaartmaatschappij op de route tussen Europa, Afrika en Zuid-Amerika.

 

 

Steun van passagiers

Niets van dit alles zou mogelijk zijn zonder de steun van de passagiers en de erkenning van de markt middels diverse onderscheidingen en prijzen die TAP Portugal heeft ontvangen van nationale en internationale organisaties. TAP Portugal heeft dagelijkse verbindingen richting Lissabon en Porto. TAP Portugal is de enige maatschappij die rechtstreeks van Schiphol naar Lissabon en Porto vliegt zonder bagagetoeslag voor hand- en ruimbagage. Naast Schiphol is het ook mogelijk om af te reizen vanaf Brussel of Düsseldorf. Vanaf de hub in Lissabon kunnen passagiers hun reis vervolgen naar een van de vele bestemmingen die TAP Portugal te bieden heeft.
muzikale-passie-algarve-portugal

Comments are closed.