Februari: maand van emotie in cultureel Eindhoven

Topsolisten bij philharmonie zuidnederland, de stadsdichter van Eindhoven en een dansvoorstelling
van Italiaanse bodem stralen in de Uitkrant van februari. De komende maand doet het Eindhovense cultuuraanbod je verbazen, maar ook lachen en misschien een traantje wegpinken.

cultureel-eindhoven

Een waar spektakel is The Fairy Queen, een indrukwekkende semi-opera gebaseerd op Shakespeare’s A Midnight Summer Night’s Dream. Maar ook de foto-expositie Buurten in Eindhoven belooft veel goeds en zet bezoeker aan het denken over hun eigen buurt. Voor de kinderen is er Wild Thing; dans vol energie met live percussie en het ArchiefLaboratorium, waar een jeugdige onderzoeker speurt naar gevaar in het archief van het RHCe. Spannend!

 

 

Bekijk het allemaal in de nieuwe Uitkrant online:

Comments are closed.