Couturier Jan Taminiau kleedt team Waldorf Astoria Amsterdam

Waldorf Astoria Amsterdam voegt een bijzondere dimensie toe aan het begrip luxe en elegantie in het nieuw te openen hotel door de opdracht aan ontwerper Jan Taminiau (JANTAMINIAU) voor het ontwerp van de outfits van het medewerkersteam. Het nieuwe Waldorf Astoria Amsterdam, gevestigd in zes majestueuze panden aan de Herengracht 542- 556, opent dit voorjaar haar deuren als 25e hotel in de wereldwijde Waldorf Astoria Hotel & Resorts groep.

Nationale couture trots

General manager van Waldorf Astoria Amsterdam Roberto Payer is erg blij met de keuze voor JANTAMINIAU: “Wij vinden het fantastisch dat ‘onze nationale couture-trots’ het verzoek voor ontwerp en styling van de kleding heeft geaccepteerd. Zijn gracieuze en persoonlijke stijl past prachtig bij de elegante signatuur van het Waldorf Astoria Amsterdam.”

 

 

Ontwerper Jan Taminiau zegt over de prestigieuze opdracht:

et was heerlijk om mij te laten inspireren door de vele ingrediënten die het eerste Waldorf Astoria in Nederland te bieden heeft. De historie versterkt met eigentijdse elementen de verborgen plekjes en onverwachte kamers. Ik kan hier helemaal bij wegdromen en zie het team van het Waldorf Astoria Amsterdam al vol trots door de gangen van dit hotel lopen.

Comments are closed.