Save the date: NK Freeride in Tignes

Eind januari wordt in Tignes, hét Franse skistation voor een sportief, internationaal publiek op zoek naar uitdagingen, het NK Freeride gehouden. Dit vijf dagen durende sportieve evenement vindt plaats in het kader van de Dutch Freeride Week van 27 t/m 31 januari, een evenement speciaal voor Nederlanders die al hun freeride-kunsten komen vertonen!
tignes-freeride

Workshops en testcenter

De Dutch Freeride Week is toegankelijk voor iedereen die off-piste kan skiën en snowboarden en die zijn energie kwijt wil op de bergen van Tignes. Dankzij diverse freeride workshops en een testcenter waar de nieuwste skimaterialen getest kunnen worden, beleeft de ware wintersporter een onvergetelijke tijd.

 

 

Fervent skiër of snowboarder en in voor een spectaculair verblijf in de sneeuw, of liever plaatsnemen in het publiek? Aarzel dan zeker niet en ondervind de sensatie van Tignes in levenden lijve!

Comments are closed.