Met Travel Tweaker sneller je bijzondere reis vinden

Het vinden van een reis naar onontdekte plekjes met onvergetelijke activiteiten vergt tijd. De consument koopt steeds meer online en wil het ook steeds sneller en gemakkelijker regelen. Maar waarom kan dat niet als het gaat om een verre reis? Het nieuwe online reislabel Travel Tweaker biedt als eerste reisorganisatie de oplossing: een innovatief concept waarbij je online een reisroute kiest en die zelf naar wens aanpast. ‘Tweaken’ noemen we dat.
travel-tweaker

Ourwoud aan mogelijkheden

Wel kunnen kiezen, maar niet uit een oerwoud aan mogelijkheden. Want dat leuke eilandje waar je geweest wilt zijn is al geselecteerd, en dat ene hotel in Bangkok staat gewoon in de juiste wijk. Of je nu kiest voor een sleep-out in de bush of voor een verblijf in een luxe safaritent op de Kaap: je regelt het binnen een handomdraai. Traveltweaker.nl biedt reizen naar Zuid-Afrika, Thailand, Vietnam en binnenkort ook Costa Rica.

Tweak je eigen reis

Met Travel Tweaker stel je een individuele bijzondere en verre reis samen die niet standaard is en die je op een aantal punten aan kan passen.

Je krijgt in Vietnam bijvoorbeeld de keuze of je wilt overnachten op een boot op de Mekong of liever overnacht in een lodge langs de oever. In Zuid-Afrika kun je picknicken tussen wijnranken of met de fiets van wijnboerderij naar wijnboerderij toeren. Alsof je zelf je reis hebt samengesteld, maar dan zonder gedoe

aldus Marius Appelman, initiatiefnemer van Travel Tweaker.

Bestemmingen

Omdat Travel Tweaker uit eigen reiservaring weet wat de moeite waard is, zijn de beste keuzes al geselecteerd. Een kleine greep uit het aanbod: je eigen wijnblend creëren of overnachten in de bush in Zuid-Afrika. Bangkok-biking-by-night of een privé longtailtour naar de beste snorkelplekjes van Thailand. Achterop een vespa door Saigon of slapen in een eco-lodge langs de Mekong. In Costa Rica heb je de keuze om te overnachten ín Corcovado National Park; de jungle in je achtertuin en de Pacific Ocean in je voortuin.

Een nieuwe manier van verre reizen regelen

Travel Tweaker is een initiatief van Riksja Travel, een jonge innovatieve reisorganisatie opgezet door reizigers die het individueel ver reizen leuker en makkelijker wil maken, ervaringen wil delen en grenzen verleggen.

Comments are closed.