Natuurlijk Voorwaarts organiseert bijzondere wandelvakanties

Vanaf nu is Nederland een klein maar bijzonder wandelbedrijf rijker. Natuurlijk Voorwaarts organiseert trektochten en wandelvakanties met een stapje extra.Eigenaar Edith Munsterman presenteert Natuurlijk Voorwaarts voor het eerst aan het grote publiek op de Vakantiebeurs van 15-19 januari in Utrecht, Nederland. De website is deze week gelanceerd.

natuurlijk-voorwaarts-bijzondere-wandelreizen

Persoonlijke benadering

Uniek aan Natuurlijk Voorwaarts is de kleinschaligheid en persoonlijke benadering. De groepen zijn klein (drie tot zes deelnemers) en deelnemers weten met wie ze op stap gaan: met eigenaar en gids Edith Munsterman.
Bij Natuurlijk Voorwaarts staat een gevarieerd aanbod op de wandelagenda. Van avontuurlijke trektochten en minder bekende gedeeltes van beroemde pelgrimroutes als Santiago de Compostela en Lourdes, tot geheel verzorgde wandelvakanties, bijvoorbeeld in historisch Carcassonne. Bijzonder is de Nederland-Rome-route die in 2014 start. Edith loopt dit jaar tot de Italiaanse grens, over prachtige Alpenroutes vol natuur- en cultuurhistorie, zoals de Romantische Strasse en de Via Claudia Augusta. Onderweg kunnen deelnemers aansluiten voor verschillende 7-daagse trektochten.

 

 

Stappen met Edith: van automonteur tot wandelgids

Edith Munsterman is een gids die van wandelen weet. Ze kent de routes en omgeving op haar duimpje, en weet bovendien uit eigen ervaring hoe wandelen een mens op verschillende manieren in beweging kan zetten. Jarenlang werkte ze in de automotive branche, als automonteur, aftersales-manager en detacheerder. Nu kiest ze voor een overstap – van wielen naar voeten.

Ik heb zelf geleerd hoeveel energie en ruimte het geeft als je je overgeeft aan het ritme van de passen en de natuur. Hoe mooi wandelen kan zijn, dat wil ik aan anderen laten zien. Daarom maak ik van wandelen mijn werk.

Actie op de Vakantiebeurs

Bezoekers van de Vakantiebeurs kunnen voordelig kennismaken met de wandelvakanties van Natuurlijk Voorwaarts. Ze kunnen deelnemen aan een actie om een gratis wandelweek te winnen. Iedere deelnemer die een actiekaartje invult krijgt 10% korting bij het boeken van een wandelvakantie bij Natuurlijk Voorwaarts.

Comments are closed.